Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες του ΔΗΜΟΥ για το ενδιαφέρον που έδειξαν με την προ εβδομάδας ανάρτηση μας στην εφημερίδα σχετικά με την αύξηση των λογαριασμών ύδρευσης και τις δαπάνες του Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

Οι διαμαρτυρίες σας προς τον συνδυασμό για τα τεκταινόμενα στο Δήμος καθημερινά πληθαίνουν, κάτι που μας καθιστά ακόμα πιο υπεύθυνους ώστε να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα σας. Απαντήσεις που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν στη διαφάνεια, στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου και στην υπόσχεση μας ότι θα είμαστε δίπλα σας για να σας στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Αρκετοί Συμπολίτες μας ευαισθητοποιήθηκαν με το θέμα του Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ενημερώθηκαν από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και συντάχθηκαν με την άποψη μας ότι η απομάκρυνση του Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ συνεπάγεται μείωση των λογαριασμών ύδρευσης και οικονομική ελάφρυνση των πολιτών.

Κύριε Δήμαρχε είμαστε υποχρεωμένοι να σας θέσουμε ερωτήματα και ανησυχίες για τα οποία είστε κύριος υπεύθυνος να απαντήσετε.

Κύριε Δήμαρχε προ δεκαπενθημέρου αναρτήσατε στην διαύγεια με αριθμό απόφασης “ΑΔΑ 96ΣΥΩ9Υ-ΕΔΥ“ ένταλμα πληρωμής μισθοδοσίας  με αριθμό 0594 Α το ποσό  των 9.088,05 €  και δικαιούχο τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΥΛΩΝΑ.

Κύριε Δήμαρχε τα ερωτήματα και οι απορίες των συμπολιτών μας είναι εύλογες, καθώς πριν ένα μήνα είχατε αναρτήσει με ΑΔΑ61ΠΖΩ9Υ-4ΚΔ ένταλμα πληρωμής για την θέση του Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ με το ποσό των 3.174,12 €

Ο Συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ γνωστοποιεί στους πολίτες ότι δεν έχουμε καμία συμμετοχή σ` αυτές  τις αποφάσεις οι οποίες δεν περάσανε από οικονομική επιτροπή στην οποία συμμετέχουμε. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις συνέπειες αυτών, δεσμευόμαστε να θέσουμε το ερώτημα σαςε σε Δ.Σ. και να συνεχίσουμε τον αγώνα για έναν καλύτερο ΔΗΜΟ.

Με Τιμή

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *