ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ TOY ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ.     

 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δεσκάτης, στη σημερινή του [24-2-2022] έκτακτη, διά περιφοράς συνεδρίασή του, εξαιτίας του πρόωρου και αιφνίδιου θανάτου, του επί δύο θητείες διατελέσαντος δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης και επί δύο θητείες διατελέσαντος νομάρχη Γρεβενών, πατριώτη μας, Αντωνίου Πέτσα, αποφάσισε ομόφωνα,  τα εξής:

     Αναγνωρίζει  την τεράστια προσφορά του Αντώνη Πέτσα στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας, τόσο ως δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης επί δύο συνεχόμενες τετραετίες [1987 έως  1990  και 1991 έως 1994] όσο και ως αιρετού Νομάρχη Γρεβενών, επίσης επί δύο συνεχόμενες τετραετίες [1995 έως 1998  και 1999 έως 2002].

    Εκφράζει τη βαθιά του θλίψη, τα  θερμά και ειλικρινή  συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος   και ιδιαιτέρως στο  συνάδελφο  δημοτικό  σύμβουλο και γιο του εκλιπόντος,  Ιωάννη Πέτσα.

   Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος στην επόμενη τακτική, διά ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

     Την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη  του εκλιπόντος.

    Με νεότερη απόφασή του,  το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δεσκάτης, θα αποφασίσει για τον τρόπο με τον οποίο θα τιμήσει περαιτέρω τον εκλιπόντα.

    Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί σε όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

       ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *