Επίσημο: Πότε τελειώνουν τα μαθήματα φέτος για Γυμνάσια και Λύκεια

Αναρτήθηκαν σε ΦΕΚ οι επίσημες ανακοινώσεις με το τέλος των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 θα λήξουν τα μαθήματα των Ημερησίων και Εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών)

Την Παρασκευή17 Μαΐου 2024 θα λήξουν τα μαθήματα των Ημερησίων και Εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Λυκείων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων- Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της Χώρας.

Δείτε το ΦΕΚ

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα

Φέτος, η Μεγάλη Εβδομάδα αρχίζει τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, ενώ το Πάσχα «πέφτει» στις 5 Μαΐου. Συνεπώς, η τελευταία ημέρα μαθημάτων πριν τις διακοπές του Πάσχα θα είναι η Παρασκευή 26 Απριλίου. Σε ό,τι αφορά την επιστροφή των μαθητών στα θρανία, είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024.

Τι ισχύει για τη λειτουργία Φροντιστηρίων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Μπορεί οι μαθητές να απολαμβάνουν 16 ημέρες ξεκούρασης και αποχής από τα μαθήματα των σχολείων δεν συμβαίνει το ίδιο για τα μαθήματα σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών καθώς τα μαθήματα σταματούν απο τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Τρίτη μετά το Πάσχα. Φέτος η Μεγάλη Π΄έμπτη είναι στις 2 Μαίου και η Τρίτη μετά το Πάσχα είναι 7 Μαίου άρα οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία την Τετάρτη 8 Μαίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *