Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δεσκάτης «Η Αλληλεγγύη»: Κοπή Πρωτοχρονιάτικη πίττα και βράβευση αιμοδοτών

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δεσκάτης «Η Αλληλεγγύη», έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δεσκάτης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία του συλλόγου στον Ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου. Μνημονεύτηκαν οι οικογένειες όλων όσων είχαν και έχουν σχέση με τον σύλλογο.

Κυριάρχησαν όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα και λόγο ύπαρξης βρήκαν όλες οι ανθρώπινες αξίες, όπως η συγκίνηση, η χαρά, η αναγνώριση, η προοπτική, η συμπόνια, ο σεβασμός, η πίστη, η συναίσθηση και βεβαίως η αλληλεγγύη.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου, εμφανώς συγκινημένοι από την ανταπόκριση των ανθρώπων της πόλης μας βράβευσαν τους ανθρώπους και τους φορείς που ποικιλοτρόπως στηρίζουν τον σύλλογο.

Βραβεύτηκαν επίσης νέοι και πιο παλιοί αιμοδότες.

Η Βράβευση αποτελεί μία ελάχιστη πράξη αναγνώρισης του συλλόγου σε αυτούς που συμμετέχουν στο θεάρεστο έργο της αιμοδοσίας ανέφερε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος κος Τσιγάρας Κων/νος.

Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν η γιατρός κ. Μπαρμπούτα-Σαμαρά Μαίρη και ο πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών Αμπελώνα Κος Παπαιωάννου.

Οι ομιλητές επικαλέστηκαν την ανθρωπιά όλων και ενθάρρυναν όλους τους παραβρισκόμενους να συμμετέχουν εμπράκτως στην πράξη της αιμοδοσίας τονίζοντας τα οφέλη και στην υγεία του αιμοδότη αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Δεσκάτης κος Κόττας Δημήτριος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μανισιώτη Σοφία, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι και μελη συλλόγων και πολλοί πολίτες.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                      ΜΙΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *